Posted in Afternoon tea

Magisk afternoon tea i London

I dag er det J.K. Rowlings tur til at runde et magisk hjørne, og derfor er jeg nødt til at tippe jer om en ny, fortryllende aktivitet i Londons Muggle-mylder: naturbageriet Cutter & Squidge’s Wizarding School of Alchemy i Soho nær Regent Street, hvor man nu kan deltage i en afternoon tea experience for alle sanserne i the Potion Room!

Her kan man gennem en 2½-times Potions Class bl.a. brygge sin egen interaktive Galaxy Juice med tårer fra en enhjørning, som efterfølges af en syv-retters menu med finger sandwiches, Butterscotch Biskies og Knickerbocker Bites. Hele herligheden koster £49.50, og du skal booke bord på forhånd.

Wingardium leviosa – denne afternoon tea skal nok få dig til at svæve!

Og nu man er derovre med sin spidse hat og kosten, bør man så ikke også overgive sig og prøve en tur down Memory Lane og Diagon Alley i Warner Bros. Harry Potter Studios nær Watford lidt nord for London?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *